Antena Căutare

CFR Cluj - Rapid 0-1 / Si-a revenit Spadacio

Brazilianul a marcat unicul gol al partidei printr-o executie superba de la 30 de metri.

Cu toate ca Minteuan anuntase ca il va titulariza pe Bus, in minutul 3, cand acesta a lovit transversala lui Straton, oficialii giulesteni inca se mai intrebau daca varful cfr-ist e Bus sau Bud.

Urmatoarele intrebari si le-a pus probabil Nuno Claro la torpila sub bara a lui Spadacio, cel care a dorit in aceasta seara sa-l concureze pe Herea la rolul de salvator al Rapidului. 0-1 si Minteuan parea un pic ingrijorat.



Dupa gol reusitele fotbalistice au lasat locul duritatilor, Hora, Olberdam si Kone vazand galben in doar un sfert de ora.

Spadacio ar fi putut sa isi treaca in cont dubla dar lovitura sa libera din minutul 66 a trecut pe langa poarta lui Nuno Claro, iar Kivuvu ar fi putut aduce un punct in contul gazdelor daca ar fi fost mai inspirat si nu ar fi trimis in bratele lui Straton la cea mai mare ocazie de gol a CFR-ului din repriza secunda.

Fluierul de final al lui Sebastian Coltescu a strans norii negri asupra stadionului din Gruia in timp ce pe Sumudica si ai lui i-a adus la egalitate cu Steaua si Dinamo.

sursa foto: gsp

Europa League: Porto, Villarreal si Benfica, ca si calificate in semifinale... Universitatea Craiova - Pandurii Targu Jiu 0-2 / Muica suntem neam de Lemn(aru)...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x