Live acumFilm: Dragoste pe partie
Prime Time 20:00Film: Parker

Universitatea Craiova risca sa piarda la masa verde partida cu Gaz Metan

Clubul Universitatea Craiova risca sa piarda cu 3-0, la masa verde, meciul cu Gaz Metan Medias, contand pentru etapa a 19-a din Liga 1, din cauza ca oltenii nu au primit aprobarea de a juca la Severin, in timp ce pe "Ion Oblemenco" nu pot evolua pentru ca nu au un contract in termen valabil.

Iata comunicatul emis de clubul oltean:

"FC Universitatea Craiova anunta ca nu are posibilitatea sa organizeze meciul cu Gaz Metan Medias, din cadrul etapei a XIX-a a Ligii I, de sambata, 27 februarie 2010, din urmatoarele motive:


1. Forurile fotbalistice din Romania, FRF si LPF, ne-au comunicat, oficial, in aceasta dimineata, ca partida nu poate avea loc la Severin deoarece, dupa cum sustin acestea, disputarea jocului in localitatea Severin contravine prevederilor regulamentare in vigoare, desi initial am avut acordul scris pentru disputarea meciului in localitatea mai sus mentionata.

2. Nu putem sa organizam meciul pe stadionul "Ion Oblemenco", din Craiova, deoarece, neavand un contract in termen valabil pentru detinerea imobilului, conform regulamentului, indiferent de scorul inregistrat pe teren, pierdem meciul cu 3-0 la o simpla contestatie a oricarui tert interesat.

In aceste conditii, ne este imposibila organizarea meciului de sambata, cu Gaz Metan Medias.

Din datele pe care le detinem, se pare ca baietii rai au reusit sa faca ceea ce si-au propus.

FC UNIVERSITATEA CRAIOVA"


Recomandari