Antena Căutare

UPDATE! Andrei Margaritescu, retinut 24 de ore. Cristi Munteanu nu poate iesi din tara

Fostul portar al echipei de fotbal Dinamo, Cristi Munteanu, si actualul "caine" Andrei Margaritescu, sunt implicati intr-un dosar privind furturile de masini.

UPDATE
23.10:



UPDATE 20.22:
Margaritescu a fost retinut pentru 24 de ore. Mijlocasul dinamovist este acuzat de tainuire si va fi prezentat Tribunalului Bucuresti cu propunere de arestare preventiva. Cristi Munteanu a primit interdictia de a parasi tara.



Fostul portar de la Dinamo, Cristi Munteanu a fost dus la audieri in dosarul furturilor de masini de lux. El a fost prins in timp ce conducea o masina furata. In acelasi dosar este implicat si Cristian Alex Magherescu, patronul unei clinici private din Capitala si fost inspector sef la Autoritatea de Sanatate Publica Bucuresti.

Magherescu este suspectat ca si-ar fi inscenat furtul masinii pentru a incasa banii de asigurare.

11 persoane au fost duse la audieri dupa ce anchetatorii au perchezitionat dimineata 8 locuinte din Bucuresti. Suspectii sunt banuiti ca isi declarau masinile furate pentru a obtine banii din asigurare sau aduceau masini de lux furate din strainatate si le revindeau apoi in tara.

Sursa: Antena3

Mihai Costea se antreneaza deja cu Steaua dupa ce a fost exclus de Craiova... Grete Waitz, de noua ori castigatoare a Maratonului de la New York, a murit la 57 de ani...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x