UPDATE! Cornel Dinu a fost operat cu succes

Cornel Dinu, administratorul delegat al clubului Dinamo, a fost supus, astazi, unei interventii chirurgicale pe cord.

Interventia chirurgicala in cazul lui Cornel Dinu s-a incheiat dupa aproximativ sapte ore, pacientul simtindu-se bine, a declarat, vineri seara, pentru MEDIAFAX, seful Clinicii de chirurgie cardiovasculara a Spitalului de Urgenta Floreasca, medicul Serban Bradisteanu.

"Starea domnului Dinu este stabila, iar acum urmeaza o perioada de reechilibrare pana la trezirea completa. Miocardul a fost complet revascularizat, iar cordul sau a fost oprit 60-80 de minute. Pana se va trezi pot trece cateva ore sau poate dura chiar pana maine dimineata. Se simte normal dupa o astfel de operatie", a spus doctorul Serban Bradisteanu.


"Orice operatie de acest fel presupune o stare critica postoperatorie. A fost o operatie dificila, insa ne-am asteptat la acest lucru, tocmai de aceea am si temporizat, pentru ca leziunile de infarct sa se cicatrizeze. Sper ca nu va mai fi nevoie de alta interventie la cord si ca va fi o evolutie normala", a explicat medicul care a condus operatia oficialului dinamovist.UPDATE! 17:00
Operatia va mai dura cel putin inca o ora. La rugamintea expresa a lui Cornel Dinu, inainte de a intra in sala de operatii, medicii se feresc sa dea detalii despre interventie. Dinu se va trezi complet din anestezie abia miine, iar vizite va putea primi incepind de martea viitoare, interventia fiind una foarte complicata.


Cornel Dinu, administratorul delegat al clubului Dinamo, este supus unei interventii chirurgicale pe cord, incepind cu ora 11:00. Internat de citeva saptamini in spitalul Floreasca, din Capitala, oficialul dinamovist va suporta un by-pass coronarian, operatie ce va dura minimum 5 ore."Vor fi multiple by-pass-uri"
Ultimele știri