Antena Căutare

UPDATE! Ramane cum ne-am obisnuit: Sentinta in "Dosarul Transferurilor" s-a amanat

Inalta Curte de Casatie si Justitie a amanat sentinta in "Dosarul Transferurilor"! Pe 19 februarie 2013 se va discuta interdictia de parasire a tarii ceruta de procurori, in timp ce pe 5 martie 2013 se va solutiona cazul.

UPDATE | Sentinta in "Dosarul Transferurilor" s-a amanat pentru data de 5 martie 2013! Cererea de interdictie ceruta de procurori se va discuta pe 19 februarie 2013. Cei opt oameni de fotbal pot parasi tara!

UPDATE | "Nu ma tem, nu am de ce sa ma tem! Am respectat justitia si am mare incredere in ea, dar nu mi se pare normal sa se ceara interdictie pentru toti", a declarat Gigi Netoiu la iesirea din sala de judecata.

UPDATE | DNA a cerut interdictia de parasire a tarii pentru cei opt inculpati. Decizia finala este asteptata in jurul orei 11:00. Iata documentul prin care procurorii isi motiveaza cererea:

"Cu cateva zile inainte de judecarea primului termen in recurs la ICCJ inculpatii Gheorghe Copos, Cristian Borcea si Victor Becali s-au intalnit intr-o locatie privata, apartinand inculpatului Copos Gheorghe, cu Becali Gheorghe, inculpat care asteapta pronuntarea unei decizii definitive intr-o cauza la Inalta Curte de Casatie si Justitie, la completul de cinci judecatori (Dosarul Sechestrarii), aspect care ridica serioase semne de intrebare cu privire la implicarea persoanei mentionate in afacerile judiciare ale inculpatilor, cu atat mai mult cu cat acesta din urma (Gigi Becali) a relatat ca l-a sfatuit pe afinul sau, inculpatul Cristian Borcea, sa paraseasca tara după condamnarea pronunţată de instanţa de apel, aspect confirmat in parte de inculpat"

UPDATE | "Inchisoarea este o institutie de reeducare, nu e facuta ca sperietoare pentru girafe sau leoparzi. Nu imi este teama pentru ca am mare incredere in justitie", a declarat Giovani Becali.

40 de ani de inchisoare! Atat au impartit judecatorii de la Curtea de Apel, pe 12 noiembrie 2012, pentru oamenii de fotbal implicati in "Dosarul Transferurilor". Initial, Tribunalul Bucuresti dispusese achitarea acuzatilor.

Inalta Curte a decis urmatoarele pedepse:

Ioan Becali – 8 ani de inchisoare cu executare

Victor Becali - 7 ani de inchisoare cu executare

Cristi Borcea – 7 ani de inchisoare cu executare

George Copos – 5 ani de inchisoare cu executare

Mihai Stoica – 4 ani de inchisoare cu executare

Jean Padureanu – 3 ani de inchisoare cu suspendare

Gica Popescu – 3 ani de inchisoare cu suspendare

Gigi Netoiu – 3 ani de inchisoare cu suspendare

----

Tot astazi, Gigi Becali isi afla sentinta si in cazul sechestrarii hotilor de masini. Procurorii cer 11 ani de inchisoare pentru finantatorul Stelei. "Daca ma condamna, nu ma mai intorc in tara", a declarat Becali, care asteapta decizia din Dubai, acolo unde se afla alaturi de Cosmin Olaroiu si Mirel Radoi.

Paul Gascoigne se zbate intre viata si moarte... Debut cu gol pentru Pique Jr! Shakira, la prima vizita cu Milan pe Camp Nou...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x