Antena Căutare

UPDATE! Marius Sumudica a fost dat afara oficial de la Rapid

Marius Sumudica s-a intalnit miercuri dupa-amiza cu presedintele clubului, Dinu Gheorghe, si cu actionarul majoritar George Copos, pentru rezilierea angajamentului cu formatia giulesteana, noteaza Mediafax.

UPDATE! 17:13


"indiferent ce se va intimpla cu mine, ca ramin sau ca plec, voi trebuie sa munciti ca sa indepliniti obiectivul de calificare in cupele europene. Sinteti jucatori profesionisti care trebuie sa se antreneze sub comanda antrenorului decis de conducere"


Antrenorul a lasat senzatia ca se astepta la decizie, a dat mina cu toti jucatorii si a parasit terenul de antrenament! Alaturi de Sumudica si de Dinu Gheorghe, de pe teren a iesit si Bogdan Andone, solidar cu antrenorul principal, dar si preparatorul fizic. Cei trei primesc acum foile de reziliere a contractului de la presedinte.

UPDATE! 17:10 In acest moment a ajuns la baza de pregatire si presedintele Dinu Gheorghe, care va purta o discutie pe teren cu fotbalistii.

UPDATE! 17:00 Antrenamentul giulestenilor va incepe pina la urma la 17:15, iar Sumudica este pregatit sa-l conduca dupa ce toti jucatorii au iesit pe teren. Intrebat de mai multe persoane care e situatia sa, raspunsul antrenorului a fost sec: "Sunt sub contract cu clubul, astept deciziile conducerii".

UPDATE! 16:30 Intilnirea dintre patron si antrenor nu a avut inca loc. Sumudica si-a luat echipamentul pregatit in cabina, se imbraca si daca nu apare nimic nou pina la 17:00, el va iesi cu echipa la antrenament. George Copos si Dinu Gheorghe nu au ajuns deocamdata la Pro Rapid.

UPDATE! GSP.RO a aflat ca varianta "Contra la Rapid" nu este un subiect venit de nicaieri. Daca prezenta fostului tehnician al lui Poli in tribune, acum doua etape, a parut ceva normal pentru un meci disputat de violeti, mai multe legaturi pot fi facute dupa ce ex-internationalul roman a fost si la partida Rapidului cu Gaz Metan.

Infrangerea de marti seara din meciul cu Sportul Studentesc se pare ca a fost decisiva pentru antrenorul Rapidului.

"In aceasta dupa-amiaza, la orele 15.00-16.00 o sa ne intalnim cu Marius Sumudica si Dinu Gheorghe la Pro Rapid pentru rezilierea de comun acord a contractului, iar antrenamentul de la ora 17.00 o sa-l conduca cineva din staff-ul tehnic", a declarat George Copos, citat de Mediafax.

"Din punctul meu de vedere trebuie sa oprim colaborarea cu Sumudica. Nu stiu daca domnul Dinu este pentru sau impotriva demiterii antrenorului, dar pentru binele echipei, al jucatorilor si chiar al lui Marius Sumudica, trebuie sa ne oprim aici. Intrerupem colaborarea si o facem si pentru Sumi, deoarece si pentru el stresul e foarte mare. Pune mult suflet, se consuma, asa ca de la meciurile viitoare il invitam sa vina sa stea in tribuna alaturi de noi", a adaugat Copos.

"Marius Sumudica va fi un mare antrenor, dar mai tarziu, acum la Rapid a incercat, a pus mult suflet, pasiune, dar rezultatele nu au venit. Aceasta echipa a Rapidului, cu jucatorii pe care ii are, trebuia acum sa fie fluierand pe primul loc. E momentul sa punem capat acestei relatii pentru ca jocul echipei a coborat foarte mult. Marti seara am zis ca mor de inima", a declarat George Copos.

Foto: Intact Images

Gigi Becali, aproape afara din Ghencea... Adrian Mutu va fi pus pe lista de transferuri de Fiorentina...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x