Antena Căutare

UPDATE! Piturca: "Becali a inceput sa se schimbe de cand a venit MM la Steaua"

Victor Piturca a vorbit intr-o conferinta de presa despre plecarea de la Steaua si a negat declaratiile facute de Gigi Becali, potrivit carora ar fi incercat sa-i fure averea sau clubul.





"El era prietenul meu, eu am avut un mare rol la venirea lui la Steaua, el vorbea urit de mine cu Stoica. Sau il lasa pe Stoica sa vorbeasca urit de mine, nu se face asa ceva. Eu am fost de acord sa vina Mihai Stoica, altfel nu venea. Cind eram eu la Steaua venea doua ore la stadion, vorbea cu fanii pe blog, ii imbirliga si p-aia si atit", a adaugat Victor Piturca.

"M-a deranjat ca a inceput sa spuna ca ii iau averea, eu faceam totul pentru el, pentru a avea linişte, pentru ca acest club sa revina in prim-plan, sa faca din nou performanta.

Pe el nu-l poti obliga, acum imi pare rau ca la prima discutie nu i-am cerut garantii de 50-100 de milioane de euro. Eu nu i-am interzis sa vorbeasca, i-am zis sa nu vorbeasca prostii", a declarat Victor Piturca.

"Intr-o discutie cu un apropiat al lui, cu Giovani Becali, i-am zis ca nu vreau sa ii iau banii, ci ca sa se comporte civilizat, vreau ca acest club sa redevina cel de demult.

Sa vorbeasca patronul, nimeni nu ii poate interzice, asta e viata lui sa vorbeasca. Dar sa nu loveasca in munca mea, a jucatorilor", a adaugat Piturca.

Citeste mai multe pe gsp.ro

VIDEO! Victor Piturca a demisionat oficial... Galamaz e aproape de un transfer in Ghencea...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x