Antena Căutare

UPDATE! Romania, campioana continentala la dublu rame si la 8+1 rame

Zi plina de medalii pentru reprezentantii Romaniei la Campionatele Europene de canotaj de la Varese (Italia). Dintre cele 6 echipaje prezente in finala, nu mai putin de 5 au urcat pe podium! Pe medalii, sportivii nostri au cucerit doua de aur, una de argint si alte doua de bronz.

Camelia Lupascu si Nicoleta Albu au avut un start perfect si au condus detasat intreaga cursa. La un moment dat au avut 6 secunde avans, finalmente redus la 4. Timpul realizat a fost de 7 minute, 14 secunde, 49 de sutimi. Pe podium au mai urcat echipajele din Marea Britanie si Croatia.

”Suntem foarte fericite. Ne-am antrenat ani multi pentru a obtine asemenea rezultate. Acum eforturile ne sint rasplatite”, declarat Nicoleta Albu.

Inca o medalie de aur a fost obtinuta de fetele de la 8 plus 1, la ultima cursa internationala a Georgetei Andrunache si Vioricai Susanu. Langa ele au tras Roxana Cogianu, Cristina Grigoras, Irina Dorneanu, Andreea Boghian, Rodica Serban, Ioana Rotaru si cirmacita Talida Gidoiu. Barca noastra a fost urmata la 11 secunde de Italia si la 12 de Marea Britanie.

CITESTE mai multe in Gazeta Sporturilor!

Rapid - Gloria Bistrita, scor 3-1, in Liga I... Cupa Davis: Romania se mentine in grupa 1 a Zonei Euro-Africane. Crivoi a castigat dramatic meciul decisiv cu Heliovaara...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x