Antena Căutare

Uruguay - Germania 2-3/ Nemtii, al doilea "bronz" consecutiv la Cupa Mondiala

Nationala de fotbal a Germaniei a obtinut medalia de bronz la Cupa Mondiala dupa victoria in fata Uruguayului, scor 3-2, in finala mica a competitiei.


Nemtii au inceput bine meciul, si dupa un gol anulat al lui Cacau si o transversala a lui Friedrich au izbutit deschiderea scorului in minutul 19, prin Mulller. Schweinsteiger a sutat de la peste 30 de metri, mingea a fost respinsa in fata de Muslera, iar Muller a inscris fara probleme.

Sud-americanii s-au trezit dupa golul primit si au egalat in minutul 28 prin Cavani, dupa ce in prealabil Schweinsteiger pierduse prea usor o minge la mijlocul terenului.

Echipa lui Oscar Tabarez a avut sansa sa intre in avantaj la cabine, dar Luis Suarez a sutat pe langa poarta in minutul 43, dintr-o pozitie ideala.

Repriza secunda a inceput cu sud-americanii in ofensiva, acelasi Suarez ratand o ocazie uriasa in minutul 49. In cele din urma uruguayenii au reusit sa treaca in avantaj dupa reusita de senzatie a lui Diego Forlan. Atacantul lui Atletico Madrid a prins un sut din voleu din 14 metri, fara nicio sansa pentru Butt.

Nemtii au restabilit egalitatea foarte rapid, profitand si de eroarea portarului Muslera, care a iesit gresit pe centrare si i-a permis lui Jansen sa inscrie.

Au urmat o serie de ocazii la ambele porti, insa cei care au dat lovitura de gratie au fost elevii antrenati de Joachim Low. In minutul 82, Khedira a reusit sa inscrie golul victoriei printr-o lovitura cu capul din sase metri

Sud-americanii au incercat in zadar sa egaleze pe final de meci, insa norocul a tinut cu nemtii la mingea trimisa de Forlan in bara transversala in ultima secunda.

Bogdan Lobont a semnat pe trei sezoane cu AS Roma... Alexandra Dulgheru, eliminata in semifinale la Budapesta...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x