Antena Căutare

US Open 2018! Simona Halep a fost eliminată, însă prima zi a fost bună pentru România: avem 2 jucătoare în turul secund

Halep K.O., Begu și Bogdan, OK! Prima zi de la US Open a început catastrofal pentru reprezentantele României pe tabloul de simplu feminin. Simona Halep a fost eliminată în turul I După un meci modest, Halep a pierdut, scor 2-6, 4-6, contra jucătoarei de pe locul 44 WTA, Kaia Kanepi (Estonia).

Halep K.O., Begu și Bogdan, OK! Prima zi de la US Open a început catastrofal pentru reprezentantele României pe tabloul de simplu feminin. Simona Halep a fost eliminată în turul I După un meci modest, Halep a pierdut, scor 2-6, 4-6, contra jucătoarei de pe locul 44 WTA, Kaia Kanepi (Estonia).

Bilanțul României la Flushing Meadows în prima zi a fost unul pozitiv, întrucât două jucătoare intrare pe teren în prima zi, Irina Begu și Ana Bogdan, și-au câștigat fără emoții meciurile.

Irina Begu (59 WTA) s-a calificat în turul doi la ultimul turneu de Grand Slam al anului. Begu a trecut în două seturi de Jennifer Brady (66 WTA), reprezentanta tării gazdă, scor 6-3, 6-3. Succesul i-a asigurat jucătoarei noastre calificarea în turul 2, 70 de puncte WTA și un cec în valoare de 93.000 de dolari.

O victorie la fel de clară a obținut în primul tur și următoare adversară a Irinei Begu, chinezoaica Qian Wang. Qiang Wang (52 WTA) a eliminat-o pe slovaca Magdalena Rybarikova (29 WTA) cu un clar 6-2, 6-2. Begu și Wang se vor întâlni în premieră.

Târziu în noapte, la New York a intrat pe teren și Ana Bogdan (83 WTA). În o oră și 36 de minute, românca a trecut de Marie Bouzkova (Cehia, 170 WTA), 6-4, 6-2, și va juca în turul secund cu a 8-a favorită, compatrioata Mariei, Karolina Pliskova.

Biletul Zilei 27.08.2018! Două meciuri spectacol de luni aduc un pont bombă... Sepsi Sf. Gheorghe - Dunărea Călărași LIVE VIDEO ONLINE...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x