Antena Căutare

Usain Bolt nu vrea sa joace fotbal american

Sprinterul jamaican Usain Bolt, campion olimpic si mondial in probele de 100, 200 si 4x100 metri, a declarat, luni, la un post de televiziune din SUA, ca fotbalul american nu este un sport care sa intre in planurile sale.

"Nu imi doresc sa joc in NFL . Pozitia mea preferata este de «running back» (fundas), dar mi se spune ca sunt prea mare pentru acest post si ar trebui sa joc ca «wide receiver» (primitor). Totusi, acestia sunt placati prea des si nu imi convine acest lucru", a spus Bolt la postul ESPN.

Tanarul atlet in varsta de 23 ani a recunoscut ca mai degraba este atras de fotbal : "Ii voi acorda mai multa consideratie, asta as putea face".

In ceea ce priveste impactul pe care doreste sa-l lase in istoria atletismului, Bolt si-a reiterat dorinta de a "deveni o legenda": "Nu ma consider inca o legenda. Voi deveni doar atunci cand voi reusi sa-mi apar cu succes titlurile obtinute".

Bolt a recunoscut ca ia in considerare ca, in viitor, sa participe la proba de 400 de metri sau la cea de saritura in lungime.

sursa:Mediafax
Mexic si-a retras candidatura pentru organizarea Mondialului din 2018 sau 2022... Liga Campionilor - rezultate inregistrate in runda a II-a...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 27 septembrie 2024. Marius Elisei și Alex au pierdut 10.000 de RON
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 27 septembrie 2024. Marius Elisei și Alex au pierdut 10.000 de RON Vineri, 27.09.2024, 18:58
Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x