Antena Căutare

Usor, ca ne ia cu ameteala! O demonstratie de Freestyle Football romanesc

Freestyle Football n-are prea multe lucruri in comun cu jocul de fotbal. Se foloseste o minge normala, numai ca putin mai moale - "pentru aderenta", si se incepe treaba. Se jongleaza din toate pozitiile si, cei mai putin talentati, au nevoie de reluarile in slow-motion pentru a intelege exact ce s-a intamplat.

"Picurelele" s-ar rasuci de vreo doua, trei ori in istoria jocului din fata blocului daca ar vedea ce-au ajuns baietii sa faca din ele. Transformarea "dublelor" tine de inovatie, perseverenta si un dram de talent.

Invitat de Catalin Oprisan, cautatorul de talente, la Neatza, Bogdan Machedon, unul dintre cei mai apreciati freestyleri din Romania, ne-a oferit cateva exemple de trick-uri cu care ai putea lejer sa te accidentezi daca nu stapanesti meseria.

E greu sa prinzi mingea in cadru, dar sa mai intelegi ceva. Tocmai de aceea, giumbuslucurile nu sunt la indemana oricui. "Din 2006, de cand Freestyle-ul a aparut si la noi, nu prea au mai aparut persoane noi. Suntem vreo 10-15 practicanti care ne intalnim de fiecare data la concursuri. Din pacate, fenomenul n-a cunoscut o crestere spectaculoasa asa cum s-a intamplat in alte tari", spune Make.

VIDEO: MeseriNASH! Starul care ar putea da oricand baschetul pe fotbal... Credinta calificarii pentru stelisti: prime mari si o manastire drept multumire...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x