Antena Căutare

Utrecht ii va prelungi contractul lui Nesu: lui Mihai i se va propune un post in cadrul clubului

Contractul lui Mihai Nesu cu Utrecht se va incheia vara viitoare, dar oficialii clubului olandez vor sa-i propuna sa ocupe un alt post la club, a anuntat directorul general al formatiei batave, Wilco van Schaik.

"Vrem sa-l ajutam pe Nesu. De aceea, vrem sa-l pastram si sa-i oferim un nou contract, intr-o alta pozitie in club, din momentul in care va fi in stare s-o faca", a declarat van Schaik pentru presa din Olanda.

"De asemenea, vrem sa-l ajutam pe Nesu si cu fundatia pe care vrea s-o deschida pentru a ajuta oamenii cu dizabilitati", a mai spus acesta.

Mihai Nesu si-a fracturat o vertebra cervicala la un antrenament sustinut de Utrecht in luna mai a acestui an. Nesu si-a sustinut echipa pe stadion la meciul cu Ajax de la inceputul lunii noiembrie. In acest moment, el isi poate misca cu usurinta capul si mana dreapta.

Sursa: gsp

Foto: gsp.ro

Alte vesti proaste pentru Iancu: trebuie sa plateasca 1.1 milioane de euro clubului Slovan Liberec... Catalin Tolontan l-a gasit la Botosani pe autorul ideii: "Da, noi am propus 30 de ani"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x