Antena Căutare

Valentino Rossi revine pe circuit in august, la Brno

Valentino Rossi, cel mai mare rider din lumea motociclismului de viteza, accidentat grav in timpul antrenamentelor de la Grand Prix-ul Italiei, s-ar reface mai repede decat s-ar fi asteptat. "Il Dottore" ar vrea sa reintre pe circuit in Cehia, pe 15 august.


"Valentino Rossi va pilota o Yamaha YZF-R1 la Misano, Italia, in aceasta dupa-amiaza. Recuperarea sa a decurs excelent pana acum si a decis sa inceapa verificarile pentru a-si testa conditia fizica actuala. Sa conduca o motocicleta ii va ajuta atat pe Valentino si pe doctorii sai sa planuiasca urmatoarea etapa a programului sau de recuperare pentru a se putea intoarce in curse de indata ce se va simti increzator"
, a mentionat Yamaha intr-un comunicat.

Sezonul incepuse excelent pentru detinatorul titlului, care se impusese in etapa de debut, Marele Premiu al Qatarului. Rossi, care a ratat deja patru curse in acest sezon, este in prezent pe locul al saptelea in clasamentul MotoGP, la 104 puncte distanta fata de lider, coechipierul sau, Jorge Lorenzo.

F1 / Kubica si-a prelungit contractul cu Renault... Cupa Mondiala/ Germania vs Spania, batalia pentru un loc in finala...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x