Antena Căutare

Valeriu Iftime: Mâine dimineaţă jucătorii fac testul şi dacă sunt toţi negativi se pot antrena normal

Patronul echipei FC Botoşani, Valeriu Iftime, a declarat că jucătorii formaţiei antrenate de Marius Croitoru vor efectua, marţi dimineaţă, testele pentru depistarea virsului Sars-Cov-2 şi dacă acestea vor fi negative fotbaliştii îşi vor putea relua pregătirea.

"Regulamentul spune în felul următor: echipa a intrat în izolare cinci zile sau şase, mâine dimineaţă fac testul şi dacă sunt toţi negativi se antrenează în mod normal. Asta este dată de DSP-ul local. În momentul ăsta, toţi sunt în izolare, sunt cazaţi la un hotel. Sută la sută jucăm în week-end. Măine îi ia şi doctorului proba şi eu sunt convins că şi el e negativ. Pentru că testul doctorului a fost neconcludent. Atunci când ai un test neconcludent, trebuie să mai dai o probă. Tot lotul a fost negativ şi testul doctorului a fost neconcludent. Neconcludentul ăsta a fost tratat ca pozitiv, pentru că doctorul trebuia să mai mai facă un test, dar el era deja la Craiova. Familia lui a fost testată negativ. Vom vedea cu siguranţă în week-end Botoşaniul jucând şi săptămâna viitoare va juca şi meciul cu Craiova", a declarat Iftime, la Digi Sport.

FC Botoşani ar fi trebuit să joace, vineri, cu Universitatea Craiova, în play-off-ul Ligii I, însă meciul a fost amânat după ce medicul echipei botoşănene a fost testat pozitiv cu coronavirus.

Echipa moldoveană ar urma să joace, sâmbătă, acasă, cu CFR Cluj, în etapa a IV-a.

Sursa : news.ro

Florin Prunea nu mai este preşedintele FC Dinamo... Vlad Chiricheş ar putea reveni pe teren chiar de la primul meci după întreruperea cauzată de pandemia de coronavirus...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x