Antena Căutare

Vasilica Cristocea ar putea evolua la o echipa din Germania

Fostul mijlocas ofensiv al Stelei, Vasilica Cristocea, a declarat ca tratativele de parafare a unui transfer al sau la Farul Constanta au esuat, iar din acest motiv va da curs unei oferte venite din Germania.

"Am avut astazi o discutie cu cei din conducerea Farului, dar nu am cazut de comun acord asupra anumitor conditii. In doua, trei zile sunt sanse foarte mari sa semnez cu o formatie din Germania, nu pot spune daca din prima liga sau a doua, dar chiar si Liga a II-a ar fi buna pentru mine"
, a spus Vasilica Cristocea.

Mijlocasul si-a reziliat miercuri, pe cale amiabila, contractul cu Steaua, si declarase ca Farul Constanta reprezinta prima sa optiune pentru un transfer, intrucat ar vrea sa se intoarca acasa.

Cristocea a fost pus pe lista de transferuri a gruparii din Ghencea inca din 2008, iar in returul campionatului trecut a fost imprumutat la Ceahlaul Piatra Neamt. In vara lui 2008, fotbalistul a evoluat numai pentru Steaua II, alaturi de Marius Croitoru, iar in iarna acestui an a fost anuntat de conducere ca se poate transfera la orice echipa, fara ca formatia ros-albastra sa aiba vreo pretentie financiara.

sursa:newsin.ro
Pandurii, neprogramata in campionat pentru neachitarea a 250.000 de euro lui Dinamo! ... Michael Schumacher a donat 875 de euro pentru transferul lui Podolski ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x