Căutare Live

Veste TERIBILĂ pentru fanii lui Michael Schumacher! Un medic a spus adevărul despre starea pilotului

De mai bine de şase luni, Michael Schumacher se află într-o stare extrem de gravă, iar unul din medicii care l-a văzut pe fostul pilot de Formula 1 vine cu veşti îngrozitoare

De mai bine de şase luni, Michael Schumacher se află într-o stare extrem de gravă, iar unul din medicii care l-a văzut pe fostul pilot de Formula 1 vine cu veşti îngrozitoare.

"Îmi este frică de faptul că nu vom mai avea niciodată veşti bune despre Michael. Dacă s-ar fi întâmplat asta, familia lui ar fi fost prima care anunţa ceva. Este o tăcere dureroasă, iar eu ştiu mai bine, din păcate, care este motivul pentru care fanii n-au mai primit nicio informaţie îmbucurătoare", a scris doctorul Gary Hartstein pe blogul său.

Medicul este de părere că Michael Schumacher nu mai are nicio şansă să-şi revină, chiar dacă familia şi fanii îşi puneau mari speranţe în semnele mici de conştienţă pe care germanul le dăduse de curând.

7 MAI 1986. IMPOSIBILUL POSIBIL: Cum a jucat Steaua, în 111 zile, cu FC Barcelona și Real Madrid!!!... Steaua şi-a găsit portar! Favoritul lui MM Stoica vine să-l înlocuiască pe Tătăruşanu...
Parteneri
De ce mint oamenii. 4 motive explicate de psihologi
Se spune că minciuna are picioare scurte, iar acest lucru nu poate fi departe de adevăr. Există nenumărate motive pentru care multe persoane aleg să omită adevărul. Experții au încercat să afle de ce mint oamenii și să claseze principalele motive astfel încât să ne fie mai ușor să ne dăm seama de intențiile persoanei cu care purtăm o discuție.
Catine.ro
Ultimele știri