Antena Căutare

Veste TERIBILĂ pentru fanii lui Michael Schumacher! Un medic a spus adevărul despre starea pilotului

De mai bine de şase luni, Michael Schumacher se află într-o stare extrem de gravă, iar unul din medicii care l-a văzut pe fostul pilot de Formula 1 vine cu veşti îngrozitoare

De mai bine de şase luni, Michael Schumacher se află într-o stare extrem de gravă, iar unul din medicii care l-a văzut pe fostul pilot de Formula 1 vine cu veşti îngrozitoare.

"Îmi este frică de faptul că nu vom mai avea niciodată veşti bune despre Michael. Dacă s-ar fi întâmplat asta, familia lui ar fi fost prima care anunţa ceva. Este o tăcere dureroasă, iar eu ştiu mai bine, din păcate, care este motivul pentru care fanii n-au mai primit nicio informaţie îmbucurătoare", a scris doctorul Gary Hartstein pe blogul său.

Medicul este de părere că Michael Schumacher nu mai are nicio şansă să-şi revină, chiar dacă familia şi fanii îşi puneau mari speranţe în semnele mici de conştienţă pe care germanul le dăduse de curând.

România-Algeria, azi, 21:30, în direct pe Antena 1 şi AntenaPlay! Una e cu Maxim, alta cu Feghouli! Tu pe care o alegi?... Steaua şi-a găsit portar! Favoritul lui MM Stoica vine să-l înlocuiască pe Tătăruşanu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x