Veşti bune din Spania! Ciprian Marica a marcat la debutul lui Cosmin Contra la Getafe

Atacantul român a deschis scorul pentru Getafe în minutul 6 al jocului cu Granada. Marica a finalizat la colţul lung după o cursă de aproape 50 de metri

Atacantul român a deschis scorul pentru Getafe în minutul 6 al jocului cu Granada. Marica a finalizat la colţul lung după o cursă de aproape 50 de metri.

Trimis de Cosmin Contra încă din primul minut pe teren, Ciprian Marica putea să-şi treacă în cont o dublă în minutul 71, atunci când a reluat, cu capul, din şase metri, puţin peste poarta adversă.

Getafe s-a văzut egalată în minutul 35, dar trupa lui "Guriţă" a revenit în avantaj cu şapte minute înaintea pauzei, după reuşita lui Lopez. Gazdele au fost din nou prinse din urmă în minutul 62, atunci când El Arabi a punctat pentru 2-2.

Rămaşi în inferioritate numerică, jucătorii oaspeţilor n-au reuşit să se apere suficient de bine şi au mai încasat un gol. Marica a pătruns bine în partea din dreapta, i-a pasat excelent lui Sarabia, şutul acestuia fiind deviat în poartă de Lafita, fotbalist abia intrat pe teren.

Dar avantajul oamenilor lui Contra n-a rezistat prea mult, El Arabi reuşind dubla şi restabilind egalitatea în urma unei erori în defensiva celor de la Getafe.

Scor final 3-3, iar aventura lui Cosmin Contra pe banca lui Getafe nu începe chiar aşa cum îşi dorea tehnicianul român.

Ultimele știri