Antena Căutare

Vești de ultimă oră despre starea de sănătate a lui Cristian Țopescu. Anunțul medicilor venit astăzi

Vești bune de la Spitalul Elias, locul unde a fost internat fostul comentator sportiv Cristian Țopescu. Omul de televiziune este în continuare la secția de Terapie Intensivă pe fondul acutizării unor probleme mai vechi de sănătate, dar starea lui de sănătate s-a mai ameliorat.

Vești bune de la Spitalul Elias, locul unde a fost internat fostul comentator sportiv Cristian Țopescu. Omul de televiziune este în continuare la secția de Terapie Intensivă pe fondul acutizării unor probleme mai vechi de sănătate, dar starea lui de sănătate s-a mai ameliorat.

Cristian Țopescu are o evoluţie ușor favorabilă, urmând să fie supus mai multor investigaţii suplimentare, a declarat purtătorul de cuvânt al unităţii sanitare, dr. Silvius Negoiță.

”Cristian Ţopescu este conştient şi are o evoluţie uşor favorabilă faţă de ziua precedentă. Este supus altor investigaţii medicale, inclusiv un computer tomograf, şi va rămâne în continuare internat cel puţin câteva zile”, a declarat Silvius Negoiţă, purtătorul de cuvânt al Spitalului Elias.

Cristian Țopescu, 81 de ani, este internat de marţi pe secţia de Anestezie şi Terapie Intensivă a Spitalului Elias, unde a ajuns în urma unei crize de diabet zaharat. Fiica şi soţia sunt alături de el la spital pentru a se asigura că va depăşi aceste momente delicate.

Biletul Zilei 09.05.2018. Trei ponturi sigure de miercuri ne aduc profitul... FC Voluntari - Sepsi Sf. Gheorghe LIVE VIDEO ONLINE...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x