Antena Căutare

Vești proaste din Grecia! Ce se întâmplă cu Răzvan Lucescu după un nou eșec al celor de la PAOK

După un început bun de sezon, Răzvan Lucescu a dat de ”granzi” în Grecia și PAOK Salonic a început să coboare în clasament. La o săptămână de la înfrângerea cu Olympiakos, echipa lui Lucescu Jr. a pierdut ieri și la AEK Atena, iar postul românului este tot mai șubred.

Ieri seară, PAOK a fost învinsă la limită în derby-ul cu AEK Atena, scor 0-1, și a pierdut locul 2 în Grecia. A fost un meci specific duelurilor tari ale Greciei, cu trei eliminaţi şi mulți nervi.

Nervi a avut și Răzvan Lucescu, cel care, la finalul meciului, a făcut declarații extrem de dure.

”Am pierdut acest meci din două motive: 1. am fost proşti şi 2. pentru că cei de la AEK au fost deştepţi. Când venim la Atena ne pierdem încrederea. Ieri vorbeam cu un jucător care îmi spunea că s-a săturat să vină la Atena şi să piardă. Asta e ceva ce durează de foarte multă vreme la PAOK, am simţit-o pentru prima dată la meciul cu Olympiakos”, a spus Lucescu jr.

Deși au trecut doar 10 etape din campionat, presa din Grecia scrie deja că Lucescu Jr. este pe făraș. Se vehiculează deja un nume pentru înlocuirea românului, cel al lui Pablo Gabriel García Pérez.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Fanii și-au pierdut și ei răbdarea cu Răzvan și au lansat pe internet un haștag sugestiv: #Lucescu_Out.

Doliu în lumea fotbalului. Dionatan Teixeira, fost jucător în Premier League, a încetat din viață la 25 de ani... Săptămână uriașă pentru fotbalul din Craiova. A fost anunțată data inaugurării noului ”Ion Oblemenco” din Bănie: ”Avem d...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x