Antena Căutare

Doliu în lumea fotbalului. Dionatan Teixeira, fost jucător în Premier League, a încetat din viață la 25 de ani

La doar 5 zile după dispariția fostului jucător al celor de la Ajax, Yakubu Abubakari, fotbalul mondial este lovit de o nouă tragedie. Brazilianul Dionatan Teixeira, legitimat la Sheriff Tiraspol, a încetat din viaţă duminică, la vârsta de 25 ani, a anunţat clubul din Republica Moldova.

Conform presei engleze, decesul jucătorului s-a produs în urma unui atac cardiac, în timp ce acesta se afla în orașul Londrina din ţara sa natală.

”În urmă cu câteva ore, un om bun și un fotbalist excelent a trecut în neființă. Avea doar 25 de ani. Clubul nostru este șocat de această pierdere” a anunțat clubul Sheriff Tiraspol pe pagina oficială.

De-a lungul carierei, Teixeira a mai evoluat și în Premier League, la Stoke City. Clubul englez a reacționat imediat pe site-ul oficial cu un mesaj de condoleanțe pentru familia jucătorului.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

”Dionatan a fost un membru extrem de popular în echipa noastră și ne este greu să acceptăm trecerea sa în neființă la o vârstă atât de fragedă. Gândurile noastre se îndreaptă acum către familia și cei apropiați jucătorului” a spus Tony Scholes, președintele lui Stoke

În scurta sa carieră, Teixeira a mai evoluat pentru Kosice, Slovan Bratislava, Banik Ruzina, Dukla Banska Bystrica și Fleetwood Town.

VIDEO: Incredibilul Mario Balotelli lovește din nou! A marcat, a fost eliminat și apoi a băgat în boală un oficial de pe... Vești proaste din Grecia! Ce se întâmplă cu Răzvan Lucescu după un nou eșec al celor de la PAOK...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x