Antena Căutare

Vești proaste pentru fanii lui Real Madrid! Anunțul făcut de Cristiano Ronaldo după eșecul umilitor cu Tottenham: ”Nu mai semnez cu Real”

Un eșec în UEFA Champions League nu vine niciodată singur. Distrusă de Tottenham pe Wembley, Real Madrid a mai primit o veste cruntă ieri seară. Imediat după încheierea meciului, încheiat 3-1 pentru Spurs, Cristiano Ronaldo a făcut un anunț-șoc.

În interviul acordat după partida din grupele Ligii, Cristiano Ronaldo a spus că viitorul său la Madrid se va încheia odată cu actualul contract.

”Mai am patru ani de contract și nu mai vreau să prelungesc. Sunt bine.” a spus Ronaldo. Întrebat ulterior dacă e sigur de această decizie, lusitanul a completat: ”Nu vreau să renegociez!”

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Actualul contract dintre Balonul de Aur și Real Madrid expiră în 2021, însă răceală afișată de Ronaldo s-ar putea solda cu o plecare în viitorul apropiat de pe Bernabeu, anunță presa iberică.

Un rival al celor de la Real de aseară, Harry Kane, ar putea veni la Madrid în locul lui Ronaldo. În ultimele săptămâni s-a vorbit intens despre faptul că Perez îl vrea neapărat pe Kane, fiind dispus să achite o sumă în jurul valorii de 200 de milioane de euro.

Echipa de start a celor de la FCSB în meciul cu H. Beer Sheva! Alibec sau Gnohere ? Pe cine a ales Dică... S-au tras la sorți ”optimile” Cupei României: FCSB își reîntâlnește ”victima” din Liga 1. Misiuni ușoare pentru Dinamo ș...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x