Antena Căutare

Vezi cum arata cel mai ''greu'' portar din Romania. Are 130 kg si apara in liga a IV-a

Colosul care apara pentru Ciorogarla a trecut chiar si pe la Rapid. Dar nu a stat in poarta, a jucat  pe postul de fundas.

Toata lumea rade de el, dar Daniel Badislav le inchide gura imediat cu paradele sale dintre buturi. Poartarul se lauda ca toata lumea il felicita dupa meci. Are 130 de kg si 1,74 m, dar plonjeaza din bara in bara si se arunca pe minge cu o precizie de invidiat.

S-a apucat tarziu de fotbal

A fost plinut de cand se stie si asta l-a impiedicat sa se apuce de fotbal de la o varsta frageda. Dar, Daniel nu a renuntat, si la 21 de ani a debutat in liga a treia. A ajuns chiar si la Rapid unde juca pe postul de fundas. Cineva i-a spus ca locul lui este in poarta. Si n-a mai plecat de acolo.

Toti il privesc circumspect

De fiecare data cand apare pe teren se gaseste cineva sa il ironizeze. Daniel a povestit un episod care a ramas ca o pata neagra in amintirea lui: ''Marian Raduta, antrenor la Cernica, a tunat inaintea meciului direct: «Ba, de ce veniti cu asta de 200 de kile? Va bateti joc de competitie!». Dupa meci, a venit la mine, si-a cerut scuze.''

Totusi, nu este cel mai greu din fotbal

Dar nu este fruntas la categoria grea din fotbalul international. Acolo unde pe primul loc ramane "Fatty" Foulke, portar la Sheffield United şi Chelsea in peroada 1894-1906. Fatty cantarea 150 de kg la o inaltime de 1,93 m.

Citeste si gsp!


OFICIAL: Michael Schumacher se retrage din Formula 1 la finalul sezonului 2012... Rapidistii au ramas fara gazon. Elevii lui Sabau nu mai au unde sa se antreneze...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x