Căutare Live

Vezi de unde poti cumpara bilete la amicalul cu Uruguay!

Vineri s-au pus in vanzare biletele la meciul Romania - Uruguay de pe 29 februarie.

Romania va intalni pe 29 februarie de la orele 20 30 reprezentativa statului Uruguay, recent castigatoare a Copei America.

Cei ce doresc sa-i vada pe Cavani, sau Suarez la aceasta partida pot cumpara bilete de pe urmatoarele site-uri: www.biletefotbalonline.ro, www.bilete.ro, www.eventim.ro si www.myticket.ro.

Preturile acestora variaza intre 400 si 10 RON, dupa cum urmeaza: VIP 1 - 400 lei, VIP 2 - 350 lei, VIP 3 - 350 lei, Categoria 1 - 60 lei si 50 lei, Categoria a 2-a - 40 lei, 35 lei si 25 lei, Categoria a 3-a - 20 lei si 15 lei, Categoria a 4-a - 15 lei si 10 lei.

Foto: gsp.ro

Un tanar hocheist rus a decedat dupa ce a fost lovit de un puc in timpul unui meci... Beckham il regreta pe Capello dar il vrea pe Redknapp...
Parteneri
Cum să faci compost acasă. Sfaturi utile pentru utilizarea resturilor menajere
Dacă una din rezoluțiile tale pentru anul 2022 este să protejezi mai mult mediul, atunci îți venim în ajutor cu un ghid pentru a putea realiza compost la tine acasă. Compostul este un îngrășământ natural care se obține prin fermentarea resturilor de origine vegetală, dar și animală. El ajută la hrănirea și regenerarea solului.
Catine.ro
Ultimele știri