Căutare Live

Victor Piturca: "Daca Rat se plange, nu va mai veni la nationala"

Selectionerul l-a pus la punct pe fundasul stanga de la Sahtior, amenintandu-l voalat ca s-ar putea sa nu mai conteze pe serviciile sale in viitor.

Razvan Rat nu a fost convocat pentru amicalul cu Uruguay, iar fundasul stanga i-a cerut explicatii lui Piturca, sunandu-l pe selectioner.

Fostul antrenor al Stelei si al Universitatii Craiova a luat atitudine in conferinta de presa desfasurata duminica si l-a amenintat voalat pe jucatorul lui Sahtior.

"Am alte optiuni si Rat trebuie sa inteleaga asta, sa se lupte pentru a reveni si deveni titularul postului. Nu exista suparari. Cine se supara, nu mai vine la echipa nationala. Daca se plange prin presa, va spun ca nu mai vine" a spus Piturca, cel care i-a luat, in schimb, apararea lui Tatarusanu, comparandu-l cu Mutu, cel care a ratat un penalty la Euro 2008, ce ar fi putut duce Romania in optimi.

Totodata, selectionerul a explicat si de ce Steaua nu a mai jucat amicalul cu Farul la Mogosoaia.

"Am acceptat ca Steaua sa se pregateasca in acest complex, dar am avut pretentia sa-l elibereze atunci cand echipa nationala are actiune. Argaseala m-a rugat sa joace aici, dar terenul ar fi fost moale dupa meci si nu am mai fi avut conditii de pregatire".

Foto: Intact Images

Rapid da de baut: face 89 de ani!... Tatarusanu s-a impacat cu Gigi Becali si va fi titular in campionat....
Parteneri
Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au dus copiii la cinema. Cum a fost surprinsă familia celor doi îndrăgostiți
Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au dus copiii la cinema. Cei doi îndrăgostiți s-au bucurat de timpul liber în Los Angeles și au mers să vizioneze filmul Licorice Pizza. Fotografii s-au aflat tot timpul pe urmele celor doi. Alături de ei s-au aflat gemenii artistei, Emme și Max, dar și doi dintre copiii lui Affleck, Seraphina și Samuel.
Catine.ro
Ultimele știri