Antena Căutare

Scandal la echipa nationala! Victor Piturca nu il vrea sef pe Anghel Iordanescu!

Victor Piturca nu are liniste inaintea dublei de foc cu Ungaria si Turcia. Gica Popescu se da la selectioner cu aproape un an inaintea alegerilor de la FRF. Daca va castiga alegerile, “Baciul” vrea sa ii puna sef selectionerului. Anghel Iordanescu va da din nou ordine la nationala.

“Anghel Iordanescu va fi alaturi de noi. M-am intalnit cu dansul acum cateva zile si a spus da. Dansul va fi mana mea dreapta pe partea tehnica, va coordona absolut tot pe partea tehnica. Va avea in atributiuni si echipa nationala mare, va fi seful partii tehnice, inclusiv seful lui Piturca. Va fi numarul 1 pe partea tehnica”, a dezvaluit Popescu la Dolce Sport.

Generalul nu are timp insa de selectionerul Piturca! Fostul selectioner al nationalei, nu are chef de discutii cu Piti. "Ma intereseaza sa am o masa buna!", e ironia lui Iordanescu, dupa ce Piturca a spus ca nu va avea niciodata sefi.
Victor Piturca are contract cu nationala Romaniei pana in 2016.Oficial, Gica Popescu este in prezent singurul candidat la functa de presedinte al FRF, alegerile urmand a avea loc in vara anului viitor.

Dubla de Mondiale cu Ungaria si Turcia, din septembrie, e in direct si in exclusivitate doar la Antena 1.

"Motanul" ramane in Turcia! Bogdan Stancu a semnat cu Genclerbirligi... AS Roma l-a ratat pe Chiriches, dar a luat doi jucatori tineri de la Viitorul Constanta!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x