Antena Căutare

Victorie in preliminariile CE: Nationala feminina de volei a invins Portugalia

Echipa nationala de volei feminin a Romaniei a invins reprezentativa Portugaliei, scor 3-0, in primul meci din cadrul turneului din Croatia, din preliminariile Campionatului European din 2013. Scorul pe seturi a fost 25-15, 25-12 si 25-10, dupa 66 minute de joc.

La primul turneu al preliminariilor, la Piatra Neamt, echipa Romaniei a obtinut trei victorii, iar dupa cea de-a patra victorie este liderul grupei D, cu 12 puncte, informeaza Mediafax. La turneul din Croatia, tricolorele vor mai intalni Marea Britanie (vineri), respectiv Croatia (duminica).

Nationala Romaniei a participat ultima data la CE la editia din 2011, la care a ocupat locul 12, din 16 echipe participante. Castigatoarea grupei obtine calificarea directa la turneul final, iar formatia de pe locul secund va sustine meciuri de baraj, tur-retur (intre 17-19, respectiv 24-26 mai 2013), cu echipa clasata pe locul doi in grupa F.

La turneul final sunt calificate direct Germania si Elvetia (tari organizatoare), Serbia, Turcia, Italia, Polonia si Rusia.

Helmuth Duckadam a fost internat din nou in spital... Romania - Finlanda 1-1 » Copil aduce primul punct, dupa 3-1 cu Heliovaara ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x