Antena Căutare

VIDEO! Anghel Iordanescu: "Florin Costea sa joace la Palat nu la Steaua"

Anghel Iordanescu a continuat criticile la adresa jucatorilor stelisti, transmitandu-i un mesaj lui Florin Costea.

"Dupa ce s-a intamplat la meciul cu Rapid, ii spuneam lui Florin Costea sa plece la Craiova. Daca e preferatul patronului, Florin Costea sa joace la Palat, aici e Steaua! Eu sper ca pe banca Stelei sa existe stabilitate, si am spus acest lucru si cand a fost Lacatus, si cand a fost Ilie Dumitrescu, si cand a fost Levy.

Gigi Becali m-a impresionat gestul lui Gigi Becali dupa meciul de la Haifa din Europa League, cand a venit si i-a imbarbatat pe jucatori. Fotbalistii nu au inteles mesajul si iata ce a urmat. Inca nu sunt jucatori care constientizeaza ca joaca la Steaua. Cea mai mare mandrie pentru mine a fost ca am jucat la Steaua si la nationala, apoi am antrenat aceste doua echipe", a spus Iordanescu.

Fostul antrenor a comentat in termeni duri eliminarea "ros-albastrilor" din Cupa Romaniei, dupa 0-2 in "optimi" cu Poli Timisoara:

"Steaua mi s-a parut o echipa depasita din toate punctele de vedere, atat fizic, cat si tactic si in final si pe tabela. Toti fotbalistii Stelei care au fost deranjati de afirmatii ale mele, la un loc, nu au imbracat tricoul ros-albastru cate goluri am marcat eu la Steaua.

Va asigur ca daca as fi antrenorul Stelei, unii jucatori de acolo ar abandona fotbalul. Sunt jucatori care nu vor mai trebui scosi de pe teren de antrenor, pentru ca ii va scoate publicul", a spus Anghel Iordanescu.



Sursa: gsp

Foto: gsp.ro

Gloria Bistrita - CSM Rm Valcea 4-1 \ Ardelenii se distanteaza in clasament... FC Sion, aproape reprimita in Europa League. UEFA a invitat-o la negocieri...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x