Antena Căutare

VIDEO Anglia - SUA 1-1/ Gafa lui Green

Statele Unite ale Americii au furnizat prima mare surpriza de la Cupa Mondiala, remizand cu nationala Angliei, scor 1-1, in primul meci din Grupa C. Steven Gerard a deschis scorul in minutul 4, iar egalitatea a fost stabilita de Clint Dempsey, in minutul 41, dupa o grava eroare a portarului Green.


Minutul 41 al partidei a adus si cea mai mare gafa de pana acum la Campionatul Mondial, portarul englezilor, Green, scapand mingea in poarta la un sut al lui Dempsey.

Elevii antrenati de Fabio Capello au dominat partea a doua a meciului, insa n-au reusit sa strapunga defensiva foarte bine organizata a yankeilor. O data cu trecerea timpului americanii s-au retras in aparare, incercand sa speculeze pe contraatac. In minutul 64, Altidore putea da lovitura insa sutul sau din 8 metri a fost respins de Green in bara.

Pana in final, Anglia a ramas in ofensiva, insa incercarile de a marca au fost marcate din ce in ce mai mult de disperare - Wright Phillips a avut ultima oportunitate in minutul 76, cand a sutat din unghi, dar bravul portar Howard a tinut tabela neatinsa.

VEZI AICI REZUMATUL VIDEO

Incepe Cupa Mondiala! Vezi programul de astazi!... MP al Canadei/ Hamilton va pleca din pole position...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x