Căutare Live

VIDEO! Aventura lui Horia Colibasanu spre cel mai periculos varf din lume s-a incheiat

Aventura lui Horia Colibasanu spre cel mai periculos varf din lume s-a incheiat. Si nu degeaba i se spune asa muntelui Kanchenjunga. Alpinistul roman a urcat peste 8.000 de metri, insa nu o data ascensiunea sa a fost intrerupta din cauza vremii si a vizibilitatii foarte reduse. Horia a revenit in tara, teafar.

"Desi am slabit 7 kilograme, incep sa imi revin. Se simte ca aici este mult mai mult oxigen. A fost un munte foarte greu. De departe a fost cea mai grea expeditie pe care am avut-o pana acum. Nu a fost cea mai lunga, dar a fost cea mai intensa", a povestit alpinistul Horia Colibasanu.

Escaladatul muntilor la inaltimi de cateva zeci de mii de metri este extrem de solicitant. Horia a relatat ca nu reusea sa faca mai mult de doi, trei pasi pe minut.

Afla mai jos mai multe despre expeditia lui Horia Colibasanu pe muntele Kanchenjunga!

Lucian Bute, invingator daca face contestatie?... Elvetia - Romania 0-1! Grozav ne aduce o victorie in fata echipei care a umilit Germania...
Parteneri
Ingredientul alimentar care îți poate afecta sistemul imunitar. Ce este recomandat să eviți pentru a te menține sănătoasă
Cele mai recente studii au descoperit că zahărul este ingredientul alimentar care îți poate afecta sistemul imunitar. În Statele Unite ale Americii specialiștii au demarat mai multe cercetări încă de la apariția primului val de COVID-19.
Catine.ro
Ultimele știri