Antena Căutare

VIDEO! Barcelona a fost egalata de Sociedad dupa ce a condus cu 2-0

Catalanii au pierdut primele puncte din acest sezon la capatul unui meci nebun. Au condus aproape o ora cu 2-0, pentru a fi egalati in doua minute.

Meci de senzatie, aseara, la San Sebastian. Dupa nici un sfert de ora, confruntarea parea decisa in favoarea Barcelonei. Chiar si fara Messi, Iniesta, Villa si Abidal printre titulari, campioana Spaniei si-a pus imediat in functiune celebrul joc de pase, tiki-taka. Iar Xavi, servit de Alexis Sanchez, si Fabregas au schimbat prompt tabela: 2-0.

Efectiv socati, bascii si-au mai revenit abia spre finalul primei parti, cind au si expediat primul sut pe poarta lui Victor Valdez. Abia la reluare, de la cabine a iesit o cu totul alta Sociedad, mai aproape de aceea care le administrase catalanilor ultima infringere in campionat. Un 2-1 inregistrat in etapa a 34-a a stagiunii trecute.

Si-a rezultat un joc nebun. Agirretxe a redus din handicap (59), dupa care Villa, intrat in locul accidentatului Sanchez, a trimis o pasa catastrofala inapoi. Balonul a ajuns la acelasi Agirretxe (61), atacantul basc l-a expediat in "transversala", iar Griezmann l-a reluat in plasa: 2-2. Degeaba i-a aruncat apoi Guardiola in lupta pe Messi si pe Iniesta. N-au mai putut indrepta nimic si Barca pierde primele puncte din acest sezon in Primera.

Vezi aici rezumatul video!

Sanchez, ruptura

Guardiola nu va putea conta multa vreme de acum incolo pe Alexis Sanchez. Scos pe targa dupa ce Estrada i-a agatat piciorul drept (31), atacantul chilian s-a ales cu o ruptura musculara. Functie de gravitatea leziunii, ce urmeaza a fi stabilita astazi, in urma unei rezonante magnetice, Sanchez ar putea sta pe tusa pina la o luna.

sursa: gsp

foto: gsp.ro

Real e lider in Primera dupa 4-2 cu Getafe... Novak Djokovic si Rafael Nadal se vor intalni astazi in finala masculina de la US Open...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x