Antena Căutare

VIDEO! Bogdan Stancu a marcat un gol de generic contra lui Fenerbahce!

Presa turca de azi il lauda pe atacantul echipei Orduspor, Bogdan Stancu, pentru golul inscris in meciul cu Fenerbahce, scor 1-1, notand ca aceasta reusita este una "de generic" si ca portarul formatiei din Istanbul, internationalul Volkan Demirel, nu a putut schita in acel moment niciun gest.

"Stancu a inscris un gol de generic, de la aproximativ 35 de metri de poarta", noteaza turkspor.net, sub titlul "Fenerbahce a lasat la Ordu doua puncte. Cadoul lui Stancu pentru Galatasaray de Anul Nou... 1-1".

Cotidianul Milliyet scrie ca Bogdan Stancu a inscris un gol "fascinant" de la 35-40 de metri.

"In ceea ce-l priveste pe portarul Volkan.... Daca iei un taxi din locul din care a sutat Stancu te costa 10 lire (4,1 euro). Insa portarul nationalei Turciei nu a putut schita niciun gest la acel sut", mentioneaza si Haberturk.

Jurnalul Yeni Safak noteaza ca atacantul roman a inscris cu "o bomba senzationala", iar Fotomac relateaza cu umor faza golului: "In minutul 18, Stancu l-a abordat pe Volkan de la 30 de metri: «Ceaiurile de la firma, golul de la mine».

Citeste si Jurnalul!

Foto: turkish-football.com

Ovidiu Dananae a semnat cu Steaua!... Curtean va semna cu Dinamo...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x