Antena Căutare

VIDEO Brazilia a facut show cu Tanzania: 5-1

Brazilia s-a distrat cu Tanzania in ultima partida amicala disputata pe stadionul "Benjamin Mkapa" din orasul Dar Es Salaam, inaintea debutului Cupei Mondiale. Elevii antrenati de Carols Dunga s-au impus cu scorul de 5-1, incasand si un milion de dolari pentru ca au acceptat sa joace aceasta partida.


Intrat la pauza, Ramires a punctat pentru 3-0, mijlocasul lui Real Madrid, Kaka, dus scorul la 4-0 in minutul 76. Africanii au reusit un gol istoric cu doua minute inainte de final, Azziz reluand la coltul scurt o lovitura de la colt.

Mijlocasul celor de la Benfica Lisabona, Ramires, a reusit si el dubla si totodata a stabilit scorul final in minutele de prelungire.

Brazilia a inceput in urmatoarea formula: Gomes - Maicon, Lucio, Juan, Bastos - Melo, Gilberto Silva, Elano, Kaka - Robinho, Luis Fabiano. Pe parcursul intalnirii au mai evoluat: Luisao, Jsue, Gilberto, Ramires, Dani Alves si Nilmar.

CNR 2010, Tg. Mures / Echipajul Csaba - Bea, lider la general. Keleti - Ponta, pe primul loc la Grupa A... Manchester United are datorii ce depasesc un miliard de lire sterline...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x