Antena Căutare

CNR 2010, Tg. Mures / Echipajul Csaba - Bea, lider la general. Keleti - Ponta, pe primul loc la Grupa A

In clasamentul general pe primul loc s-au clasat Spitzmuller Csaba si Bahor Bea, pe Mitsubishi (Ungaria), urmati de Szabo Gergo si Csegzy Levente, pe Mitsubishi Lancer (Ungaria), iar pe treapta a treia a podiumului s-au aflat Dan Girtofan si Mita Lazarescu pe SUBARU STI (Romania). Iar liderul PSD, Victor Ponta, a urcat, sambata seara, de doua ori pe prima treapta a podiumului, la cea de-a treia etapa a Campionatului National de Raliuri ''Dunlop'', gazduita in premiera de municipiul Targu Mures.

VictorPonta a fost copilotul lui Edwin Keleti pe un Renault Clio RS, impreuna cu care au castigat Grupa A si Grupa Automobile 2 Roti Motrice, iar inainte de coborarea de pe podiumul de premiere a initiat o bataie cu sampanie, careia i-a cazut ''victima'' si primarul din Targu Mures, democrat liberalul Dorin Florea.

''Am fost pe primul loc, l-am vazut pe primarul de la Targu Mures un pic mai in spate, asa ca, cu atat mai mult m-am bucurat (...) Au insemnat 24 de ore de care aveam foarte mare nevoie, in care m-am gandit la sport, la nimic altceva si de luni o iau de la capat. Nu neaparat ne asteptam (sa castigam -n.r.), suntem campionii de anul trecut, trebuie sa ne aparam titlul a iesit foarte bine, am ajuns cu bine la final si ma bucur ca niciunul dintre concurenti nu a patit nimic grav si ca a fost foarte multa lume care s-a bucurat astazi de competitie'', a declarat Ponta.

Foto: www.rallyrom.ro

Box: JoJo Dan a pierdut titlul mondial interimar WBC... VIDEO Brazilia a facut show cu Tanzania: 5-1...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x