VIDEO: Constantin Budescu, ”Regele cornerelor”. Jucătorul lui FCSB a ajuns la un hat-trick de reușite de la colțul terenului. Istoria a început în 2015

În ciuda faptului că nu a prestat un joc din cale afară de spectaculos, FCSB s-a impus clar în runda a 20-a din Liga 1, scor 4-0 cu Juventus București, ”Lanterna” campionatului. Dator cu golurile și cu meciurile bune, vedeta celor de la FCSB, Constantin Budescu, și-a revenit în prelungirile meciului cu un gol de excepție, direct din corner.

Profitând de somnolența celei mai slabe apărări din Liga 1, mijlocașul roș-albaștrilor a executat inteligent o lovitură de la colțul terenului și l-a învins pe Virgil Drăghia. Prin acest gol de generic, Budescu a ajuns la un hat-trick de goluri marcate din corner în carieră.

Povestea de ”iubire” dintre Budescu și loviturile de la colțul terenului au început în 2014. Pe atunci la Astra, Budi a marcat un gol fenomenal într-o victorie la Chiajna, 2-0.

Tot în tricoul celor de la Astra, Budescu a marcat de la colțul terenului într-un amical al giurgiuvelor disputat în 2015 contra campioanei Sloveniei, NK Maribor. Acesta avea să fie și cel mai spectaculos gol din corner al lui Budescu: exterior-vinclu!

Golurile nebune ale lui Budescu nu s-au rezumat doar la execuții din corner. În primăvara lui 2017, pe când evolua la Astra, Budescu a reușit câteva goluri senzaționale, iar Marius Șumudică, fostul său tehnician spunea că acesta face pariuri cu colegii că reușește să marcheze goluri din parcare, lucru pe care de altfel l-a și reușit la un antrenament al fostei sale echipe.

Ultimele știri