Antena Căutare

VIDEO: De la Ronaldinho la Ronaldo! Starul lui Real a trăit un moment de excepție după golul din foarfecă marcat cu Juventus

Cristiano Ronaldo și-a continuat forma deosebită din Liga Campionilor și a făcut o nouă victimă. O ”victimă” favorită a starului lusitan: Juventus. Starul lui Real Madrid și-a dus echipa în semifinalele Ligii Campionilor cu o evoluție de excepție, presărată cu două goluri de pus în ramă marcate în poarta lui Gigi Buffon.

Deși și-au văzut favoriții umiliți de ”Balonul de Aur”, fanii lui Juve prezenți la meci au dovedit că, mai presus de orice, în fotbal trebuie să primeze respectul. Respectul față de fotbalul total, față de legende și față de cei mai buni dintre cei buni. Iar Ronaldo intră cu avânt în această categorie.

Cristiano Ronaldo a trăit ieri, pe ”Juventus Stadium”, ceea ce a trăit marele Ronaldinho pe ”Santiago Bernabeu” în 2005. Imediat după foarfeca din minutul 64, fanii lui Juventus l-au aplaudat în picioare pe starul Realului, asta deși cu câteva minute înainte îl huiduiau la scenă deschisă.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

”A fost un gol superb. Chiar nu mă aşteptam să marchez acel gol. A fost un moment incredibil din partea fanilor. Vreau să le mulțumesc tuturor suporterilor echipei Juventus. Au făcut ceva fantastic, care nu mi s-a mai întâmplat niciodată în carieră”, a declarat portughezul după meci.

Și fanii Realului au arătat, acum 13 ani, că, mai presus de toate, în fotbal trebuie apreciate talentele uriașe. În 2005, Ronnie a marcat o ”dublă” într-un Real - Barca 0-3, tocmai pe Santiago Bernabeu. Geniul brazilianului la cele două goluri i-au obligat pe fanii ”albilor” să-l aplaude în picioare. Mulți fotbaliști uriași au călcat pe Bernabeu de-a lungul anilor. Unul singur a fost RONALDINHO!

VIDEO: Juventus - Real Madrid 0-3, un nou fleac pentru Cristiano Ronaldo! ”Balonul de Aur” a marcat un gol care va rămân... ”Cristiano Ronaldo nu e om”. Lumea fotbalului a reacționat superb după golul ireal marcat de starul Realului cu Juventus...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x