Antena Căutare

VIDEO! Drama in skicross: Nick Zoricic a decedat dupa o cazatura la ultima trambulina

O noua tragedie in sporturile pe zapada! Schiorul canadian Nick Zoricic si-a pierdut viata dupa ce a suferit o cazatura in timpul unei curse din cadrul Cupei Mondiale de skicross de la Grindelwald, Elvetia, informeaza Gazzetta dello Sport.

In varsta de 29 de ani, canadianul a lovit bariera de protective la ultima trambulina dinaintea liniei de sosire.


Cu toate ca a fost transportat de urgenta cu elicopterul la cel mai apropiat spital, sportivul nu a mai putut fi salvat.

"In pofida incercarilor de resuscitate, Nick Zoricic nu a mai putut fi salvat. El a murit din cauza traumatismelor cerebrale", a anuntat Federatia Elvetiana de Skicross intr-un comunicat de presa, citat de Hotnews.

Pentru canadieni este a doua drama pe care au trait-o la inceputul acestui an. Pe 19 ianuarie, Sarah Burke, una dintre cele mai bune specialiste de schi freestyle, a murit in SUA, dupa zece zile in care a stat in spital din cauza unui accident suferit la antrenamente.

Meciul de box dintre Lucian Bute si Carl Froch ar putea avea loc pe "Old Traford"... CM de Atletism: Marian Oprea a ratat calificarea in finala la triplusalt...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x