Live acum
Prime Time 20:00Asia Express - Drumul Comorilor

VIDEO! F1 2011 / Sebastian Vettel se antreneaza... tunzand oi

Sezonul F1 2011 debuteaza duminica, 27 martie, pe circuitul de la Melbourne, din Australia. Pana atunci insa, Sebastian Vettel, campionul mondial en titre, a profitat de "vizita" in Australia pentru a invata sa tunda oile.

Vineri, 25 martie, vor avea loc primele antrenamente libere din noul sezon de Formula 1, sambata, calificarile, iar duminica, cursa de debut de la Melbourne.

In ciuda acestei presiuni, cu titlul de anul trecut in buzunar, tanarul si talentatul pilot Red Bull Sebastian Vettel si-a gasit timp sa se relaxeze si, chiar, sa invete sa tunda oi.

Ieri, pe 23 martie, Vettel a vizitat Ferma Warrook Cattle si, in fata flash-urilor si camerelor de luat vedere a peste 50 de jurnalisti, a invatat tacticos sa tunda oile si sa stranga lana.

Patronul fermei, Travis Scott, s-a declarat incantat de capacitatea de invatare a lui Vettel si a afirmat ca "daca F1 nu o sa mai mearga pentru Sebastian, cu siguranta si-ar putea gasi o slujba la ferma sa".

Cu "noua meserie", germanul s-ar putea sa aiba succes insa si la Steaua, daca talentul sau este descoperit de Gigi Becali.

Foto&Video: Red Bull

Recomandari