Antena Căutare

VIDEO. Flyboarding - povestea unui nou sport extrem

Intr-un decor de vis- excentricul Qatar- a avut loc un campionat la fel de spectaculos: un concurs inedit, original si totodata greu de explicat in cuvinte. Zeci de pasionati ai lumii marine au imbracat niste costume speciale si au imitat miscarile delfinilor. Si le-a reusit.

Nu, nu este o simpla distractie. Este un campionat mondial. Poate cel mai ciudat din lume - Flyboarding. Ce inseamna asta? 60 de concurenti se intrec in a realiza cele mai spectaculoase miscari in aer si in apa, deoportiva. Totul, in fata unui public numeros si extrem de entuziast.

Inventatorul acestui sport minune este un francez pasionat de skijet-uri, care a dorit sa creeze un aparat mult mai spectaculos. Si a reusit. El a postat anul trecut un video cu inventia lui si a devenit un succes instant in randul pasionatilot sporturilor pe apa. Atat de mult, incat a fost organizat un campionat.

Vezi in ce consta acest sport in VIDEO de mai sus!

Foto: tifr.us

Lance Armstrong a ramas fara cele sapte titluri de la Turul Frantei... Dinamo - Rapid 2-1. "Dubla" lui Alexe prelungeste agonia giulestenilor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x