Antena Căutare

VIDEO! Gigi Becali vrea sa dea lovitura: Dinu Gheorghe manager general la Steaua!

Gigi Becali, patronul Stelei, a dezvaluit ca pregateste un nou transfer la echipa. De data aceasta nu este vorba de vreun jucator, ci de inlocuitorul lui Mihai Stoica, fostul presedinte al Rapidului, Dinu Gheorghe.

"Vreau sa angajez un manager in locul lui MM, am vorbit cu jucatorii si cu galeria. Vreau sa-l aduc pe Dinu Gheorghe! Galeria imi tot zicea ca n-a vorbit niciodata rau de Steaua, ca e profesionist, ca el ba e cu Dinamo, ba cu Rapid, ca avem nevoie de el si ca nu e nici o problema. Am vorbit si cu Vama, a mai trecut trenul pe langa o data. Am facut totul ca sa plece de la Rapid! El mai are oferta si de la Dinamo.

Aseara, n-aveam ce face, l-am sunat pe finu'. L-am intrebat, ca eu ma consult, ce parere are de Dinu Gheorghe. Mi-a zis sa il las in pace ca urmeaza sa se intalneasca cu Nicolae Badea", a spus Gigi Becali.



Sursa: gsp

Foto: gsp.ro

Accidentul aviatic in urma caruia a disparut echipa de hochei Lokomotiv Iaroslavl, cauzat de o eroare de pilotaj... Legia Varsovia - Rapid 3-1 \Rapidul eliminata din Europa League...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x