Antena Căutare

VIDEO! Ilie Balaci: "Craiova mi-a aruncat familia in strada"

Ilie Balaci a facut dezvaluiri socante la emisiunea Vorbe Grele de la Antena 3. "Craiova mi-a aruncat familia in strada!", a povestit fosta glorie a Universitatii. S-a intamplat cu 26 de ani in urma, cand Balaci a acceptat sa joace pentru Dinamo.

Afost idol la Craiova. A fost Minunea Blonda. "Craiova m-a facut mare si Craiova m-a pus la pamant", a spus Ilie Balaci la emisiunea Vorbe Grele de la Antena 3.

Balaci crede ca Universitatea a vrut la un moment dat sa scape de el. Inaintea unei deplasari in Grecia, a fost anuntat in aeroport, ca n-are viza! "Am plecat plangand. Mi s-a intamplat de foarte putine ori in viata mea sa plang. N-am avut viza sau intentionat am fost lasat acasa ca sa plec?"

Balaci a plecat atunci de la Craiova la Scornicesti. Si mai tarziu la Dinamo: „De data asta, Craiova s-a ... pe mine si Dinamo mi-a dat tot ce aveam nevoie. Cei de la Craiova mi-au aruncat copiii si nevasta in strada."

„Craiova s-a nascut si a murit cu mine, pana la mine n-a castigat nimic, absolut nimic. Iar dupa mine, intrebati-l pe Mititelu ce au castigat, el stie cel mai bine! Daca e sa ma intrebati ce am eu de la Craiova, va pot arata cicatrice, atat" a incheiat fostul idol din Banie.



Foto: Intact Images

EXCLUSIV! Vezi echipa de start a Frantei in partida de maine cu Albania!... VIDEO! Gheorghe Constantin a vrut sa se sinucida in inchisoara...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x