Antena Căutare

VIDEO! Ioan Becali despre Paszkany: "Un tupeist mincinos cu haine de piele de la SS-isti"

Fostul impresar a intervenit la emisiunea Premium Liga de la GSP TV pentru a critica modul in care Arpad Paszkany se plange la presa de arbitraje.

Deranjat ca oficialii de la CFR Cluj au declansat o ofensiva mediatica impotriva lui Alexandru Tudor si CCA dupa meciul pe care l-au pierdut in Gruia impotriva lui Dinamo, Ioan Becali a intervenit dur si l-a contrat pe Arpad Paszkany in emisiunea Premium Liga de la GSP TV: „El e calm, nu se enerveaza. Are o voce prin care spune ca vrea pace si asa v-a cucerit. E linistit, vorbeste ca nu a fost penalti la Liviu Ganea.

Dar de ce nu l-ati intrebat daca in meciul cu Ceahlaul Cadu a faultat un varf in careu? Sau cu Brasov, a fost gol valabil cel de-al doilea? Ei care faceau pe ascuns toate manevrele nu mai au un de sa se planga si se plang la presa. Dar nici nu ataca arbitri. De ce sa nu-l ataci? Poti sa il injuri si de mama, ca vede toata lumea."

Becali pare a fi devenit fanul unor initiale, pe care le foloseste la fiecare interventie televizata si anume SS. Dupa ce l-a acuzat pe Henrich Schors, finantatorul Bistritei ca ar fi facut parte din serviciile secrete ale lui Hitler si ar fi omorat evrei, acum a venit randul patronului din Gruia sa intre in colimator: „Un mincinos tupeist ungur, cu haine de piele de la SS-isti"; asa l-a caracterizat fostul impresar.



Foto: Hepta

VIDEO! Steaua, alungata de UEFA de pe National Arena... FCM Tg Mures - Rapid 0-2 \ Trombetta revine in campionatul intern cu o infrangere...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x