Antena Căutare

VIDEO! Lovitura de teatru in cazul Chipciu: Liga a refuzat inregistrarea transferului la Steaua

Desi parea ca trecerea lui Chipciu la Steaua era ca si facuta, Liga a refuzat inregistrarea transferului.

Lovitura de teatra in cazul transferului lui Chipciu la Steaua. Dupa ce Brasovul si-a dat acordul si jucatorul a semnat cu ros-albastrii, Liga a refuzat sa inregistreze mutarea. Motivul este opozitia clubului Sporting Pitesti, care detine 50% din drepturile federative ale mijlocasului.

Gigi Becali a luat foc la emisiunea Contraatac de la GSP TV si a amenintat ca nici Papa nu-l mai intoarce pe fotbalist din drumul catre Steaua.

"Chipciu a semnat, Brasovul a semnat, jucatorul e al Stelei. Nicolae Badea nu are niciun as in maneca. Liga a refuzat un act, noi pe 27 mergem cu executorul judecatoresc peste ei.

Ori vor sa-i faca pe plac lui Badea, ori Mitica vrea sa ma rog de el, ori il asteapta pe Nicolae sa sara la cap cu ceva. O sa ii acuz de abuz in serviciu.

In cazul lui Sburlea scria in contract ca Scoala Gica Popescu trebuia sa participe la negocieri, dar Rapid a avut castig de cauza. Nimeni nu-l mai intoarce pe jucator, nici Papa de la Roma. Cei de la Sporting au doar dreptul la cesiunea a jumatate din suma luata de Brasov."

Patronul e convins ca George Copos nu va pleca de la Rapid pentru ca nimeni nu ii va cumpara o echipa plina de datorii, chiar daca pretul de achizitie e de un euro.



Foto: gsp.ro

Mitica Dragomir: "Nici Copos si nici Porumboiu nu renunta la echipe"... Transferul lui Wesley la Steaua in impas. Vezi de ce!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x