Antena Căutare

VIDEO Lucian Bute ramane campion mondial: A invins prin KO in runda 9

Lucian Bute ramane campion mondial dupa ce l-a invins, prin KO in runda a noua, pe americanul Jesse Brinkely, la Centre Bell din Montreal.

Lucian Bute a venit la Bell Centre din Montreal cu cateva minute inaintea inceperii meciului compatriotului sau, JoJo Dan.



Era imbracat lejer, in negru si a transmis spectatorilor increderea pe care o are in el. A urmarit meciul lui JoJo Dan din vestiar si a fost tot timpul cu zambetul pe buze.

Jesse Brinkley a avut o atitudine complet opusa fata de Bute. Parea ca mediteaza, ca incearca sa intre intr-o stare care sa-l ajute sa nu se teama in ring de Mr. KO.

Emotionanta intrare in ring a lui Lucian Bute. Toata lumea prezenta era in picioare in timp ce pe ecranele imense din Centre Bell era imagini cu Mister KO.

In prim runda nu au existat lovituri puternice, fiind mai mult o repriza de incalzire.

In runda a cincea Mister KO incepe ofensiva si il trimite la podea pe Brinkley cu un upercut de stanga in stomac. Si in runda a opta Bute isi trimite adversarul la podea, insa gongul il salveaza.

Runda a noua a fost decisiva pentru Lucian Bute care reuseste un upercut de stanga in figura si il trimite pe Brinkley din nou la podea. De data asta definitiv!

Este a sasea oara cand Lucian Bute isi apara centura cu diamante, dupa ce a castigat-o pe 19 octombrie 2007 cand l-a invins pe Alejandro Berrio.

Mircea Sandu: "E destul de probabil ca nationala sa mearga mai departe cu alt antrenor"... Adrian Diaconu a revenit in lupta pentru centura WBC: victorie de moral...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x