Antena Căutare

VIDEO! Marius Sumudica: "Voi ataca Steaua"

Anti-stelist convins, Marius Sumudica a facut o avanpremiera a meciului Steaua - FC Brasov la emisiunea Contraatac la GSP TV.

Marius Sumudica nu se teme de Steaua, adversarul de saptamana urmatoare, mai ales ca in acest sezon a reusit sa sa invinga formatia ros-albastra pe vremea cand era la Astra.

Fostul rapidist sustine ca va ataca in meciul cu echipa antrenata de Ilie Stan, pentru ca are jucatori ce stiu sa faca acest lucru.

"Fotbalistilor mei nu le place sa se apere ci sa joace combinativ si sa-si creeze ocazii de gol. Vom juca cu doi atacanti si sa marcam goluri. La Astra ne-am aparat foarte bine iar in fata il aveam pe Fatai cu o viteza foarte buna, Stratila in stanga...Aici, de la mijloc in sus am jucatori carora le place sa joace: Cristescu, Chipciu, Viveiros, Buga, Hadnagy. Toti acestia stiu jocul: au o cultura tactica foarte buna si ii asculta mingea. Nu-mi permit sa stau sa ma apar cand lor le place jocul."



Sumudica are numai cuvinte de lauda despre Mihai Stoica, despre care spune ca este unul dintre cei mai buni manageri din fotbalul romanesc. Totusi, tehnicianul nu a dorit sa spuna daca si l-ar dori sau nu la Brasov, pentru a nu se specula.

Ultima data cand echipa de sub Tampa a venit in Ghencea, a batut cu 3-0, facandu-l pe MM sa ingenuncheze alaturi de intreaga echipa stelista in fata peluzei.



Foto: Intact Images

Caravana Turului Frantei va pleca in 2013 din Corisica... Ea e cea mai proasta nationala de fotbal: prima victorie in 28 de ani...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x