Antena Căutare

VIDEO: Mii de chinezi s-au calcat in picioare pentru a-l urmari pe David Beckham

Chinezii s-au calcat in picioare, la propriu, ca sa-l vada pe celebrul David Beckham. Sapte persoane au fost ranite la Shanghai, pe un teren de fotbal, unde starul englez urma sa joace intr-un meci demonstrativ, alaturi de studenti. Dupa ce oamenii au ajuns plini de sange in ambulante evenimentul a fost anulat.

Stramosii lor au ridicat zidul chinezesc. Ei ridica zidul isteriei. Ca sa-l vada pe David Beckham.

Starul englez, devenit ambasador al fotbalului in China, vizita un stadion al unei universitati din Shanghai cand miile de studenti au dat buzna pe teren pentru a-l vedea. David trebuia sa joace un meci demonstrativ, dar, dupa ce tinerii s-au calcat in picioare, partida a fost anulata.

Beckham a fost escortat repede din zona pentru ca lucrurile sa nu degenereze si mai tare.

“Am avut parte de o primire incredibila. Sunt mahnit ca nu am putut sa ajung pe teren pentru a ma antrena cu studentii. Am aflat ca sunt cativa raniti. Sper ca fanii sunt in regula si le urez insanatosire grabnica”, a declarat fostul international.

David Beckham s-a retras din fotbalul profesionist de aproape o luna. El promoveaza, insa, fotbalul in China, intr-o perioada in care se inregistreaza o scadere a interesului localnicilor pentru acest sport, din cauza rezultatelor slabe ale echipei nationale.

VIDEO: Asta inseamna TALENT! Cea mai frumoasa pasa de gol din toate timpurile...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Lia - Soția soțului meu | Sezonul 4, episodul 6, 19 septembrie 2024. Alice îl ucide pe Laur și îi cere ajutorul lui Răzvan: „Ce ai făcut?!”
Lia - Soția soțului meu | Sezonul 4, episodul 6, 19 septembrie 2024. Alice îl ucide pe Laur și îi cere ajutorul lui Răzvan: „Ce ai făcut?!” Joi, 19.09.2024, 23:04
Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x