VIDEO: Momentele teribile din partida Soranei Cîrstea au umplut paharul! Sportivii de la Wimbledon se revoltă: "Terenurile sunt proaste"

Bethanie Mattek-Sands a suferit o accidentare groaznică în meciul contra Soranei Cîrstea, iar mai mulţi sportivi au început să critice starea catastrofală a terenurilor de la Wimbledon. În plus, întârzierea ajutorului medical pentru sportiva din Statele Unite a adus reproşuri dure pentru organizatori.

"Toţi ne bucurăm când ieşim sănătoşi de pe teren. Sunt adevărate găuri în suprafaţa de joc, iar accidentările nu sunt întâmplătoare. Am vrut să ieşim de mai multe ori şi să abandonăm, e periculos de jucat în asemenea condiţii", a spus Kristina Mladenovici.

ACCIDENTAREA TERIBILĂ A LUI MATTEK-SANDS

Cei care se ocupă de suprafeţele de joc de la Wimbledon spun că iarba a fost tratată la fel ca în restul anilor şi că nu există motive de îngrijorare suplimentară.

"La fiecare inspecţie oficială a terenurilor s-a constatat că suprafaţa este practicabilă. Este normal ca după câteva zile de joc iarba să dispară din anumite porţiuni, pentru că, aşa cum se ştie, la Wimbledon gazonul este natural", se arată în comunicatul oficial al organizatorilor.

Parteneri
Mutabal. Salată de vinete cu tahini, din bucătăria orientală
Nu lăsa să treacă sezonul vinetelor fără să prepari o rețetă deosebită de salată de vinete cu tahini. Îți propunem să testezi un preparat originar din bucătăria orientală, cunoscut sub numele de mutabal.
Catine.ro
Ultimele știri