Antena Căutare

VIDEO: Mourinho are un portar "special"! Schwarzer s-a facut de ras in amicalul lui Chelsea cu AS Roma

Imediat cum a revenit pe Stamford Bridge, Jose Mourinho a cerut un portar pentru a-i face concurenta lui Cech. Dupa mai multe discutii, a fost adus Mark Schwarzer, ultima data la Fulham, dar australianul n-a oferit siguranta.. ci hohote de ras la ultima partida a "albastrilor"

Chelsea a castigat cu 2-1 meciul de pregatire disputat in compania italienilor de la AS Roma si, cu o singura exceptie, pare pregatita de un sezon de foc in Premier League.

Exceptia se cheama Mark Schwarzer, portarul de 40 ani adus sa-i faca putina concurenta lui Cech! Fostul goalkeeper al lui Fulham a vrut as fie la fel de special ca noul sau manager, dar a sfarsit prin a oferi cea mai tare faza din weekend.

Nea Mark, mai fa o singura data schema asta! Play

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

FOTO! In urma cu 23 de ani imbraca tricoul Stelei, acum a ajuns antrenor la CFR Cluj si debuteaza contra ros-albastrilor... Oamenii lui Radu Mazare l-au batut pe fotbalistul Younes Hamza ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x