VIDEO: La doar şase ani, Bradley Lowery a murit! "Micuţul meu e acum cu îngerii, a plecat în braţele noastre"

Bradley Lowery, puştiul de şase ani îndrăgit de toţi fotbaliştii din Premier League, a murit, la doar şase ani, după o luptă cu o boală teribilă. Cel mai bun prieten al său, jucătorul Jermain Defoe, a izbucnit în lacrimi, în urmă cu o zi, când ştia că sfârşitul băieţelului e aproape.

Ştirea iniţială

Jermain Defoe s-a transferat de la Sunderland la Bournemouth, iar la conferinţa de prezentare n-a putut lipsi întrebarea despre Bradley. Cum cine e Bradley? Glumeşti, nu? Bradley e cel mai bun prieten al fotbalistului. A făcut, de curând, şase ani, iar la petrecere, deşi avea vreo 250 de invitaţi, a stat numai cu Defoe. Se înţeleg bine de tot.

Defoe are 34 de ani şi sute de meciuri la nivel înalt. A văzut multe la viaţa lui, dar nimic nu l-a mişcat mai tare decât o face Bradley. Ziariştii l-au întrebat, iar omul n-a putut, câteva momente, să răspundă nimic. A plâns, a băut apă, iar a lăcrimat, iar apoi a confirmat scenariul dramatic. "Bradley mai are câteva zile de trăit, mi-e greu să-l văd cum suferă. Mereu mă trezesc şi mă uit la telefon cu frică", a spus Defoe.

Micuţul suferă de o formă rară de cancer, iar cei din jurul său sperau la o minune. Cazul său, atât de mediatizat, a dispus de ajutor financiar impresionant, dar tratamentele n-au putut face mai mult.

"Am fost la doctor şi mi-a spus că tumorile s-au răspândit peste tot în corp şi sunt din ce în ce mai mari. Bradley al meu mai are doar câteva săptămâni de trăit. Suferă enorm. De ce? Cu ce a greşit? În ultimele luni a fost fericit pentru că a stat mereu cu Jermain, l-a ajutat enorm şi niciodată nu îi voi putea mulţumi pentru ce a făcut", a spus mama lui Bradley, după ultimul control, unde medicii au anunţat-o că nu se mai poate face nimic.

Parteneri
Mutabal. Salată de vinete cu tahini, din bucătăria orientală
Nu lăsa să treacă sezonul vinetelor fără să prepari o rețetă deosebită de salată de vinete cu tahini. Îți propunem să testezi un preparat originar din bucătăria orientală, cunoscut sub numele de mutabal.
Catine.ro
Ultimele știri