Antena Căutare

VIDEO! Porumboiu: "Cristi Borcea i-a facut cadou un Mercedes arbitrilui Coltescu"

Suparat pe arbitrajul de la partida de la Medias, pe care echipa lui a terminat-o la egalitate (1-1) Adrian Porumboiu l-a desfiintat la GSP TV pe centralul Sebastian Coltescu.

La Premium Liga, Adrian Porumboiu l-a acuzat de coruptie pe arbitrul care a oficiat la centru partida dintre Gaz Metan Medias si FC Vaslui: „S-a scris mult despre un anumit episod: la un meci la care Teo Craciunescu era rezerva, a intrat Borcea in vestiar si i-a zis lui Coltescu: ba ti-am platit Mercedes. A tacut malc. Pai eu daca eram ii spargeam capul, putea fi presedintele oricarei echipe. Stie si Craciunescu; i-am cerut sa nu ma arbitreze un dezechilibrat psihic, ce a incercat sa se sinucida.

Si-au batut joc de mine: nu se poate sa ne arbitreze unul care azi se arunca de pe geam, apoi de pe pervaz, apoi din elicopter. Fac nenorociri mai multe acum pe vremea lui Craciunescu decat inainte. Stiti ce se va intampla cu Coltescu? Va sta doua etape si a treia va arbitra. El nu a fost impartial in toata viata lui, nici in divizia B. El e intr-un circuit in care nu o sa il prinda nimeni, desi am probe ca e corupt."


Finantatorul echipei moldovene a facut public numele unui alt arbitru care ar fi cumparat de anumiti patroni din prima liga: Un conducator mi-a spus: daca vrei, vorbesc eu cu Popa (asistentul Ionel Popa), e omul meu. I-am zis: du-te ba dracu, ce sa stau eu de vorba cu tine. Mi-a raspuns: pai e omul meu domne! Si la un meci al acelui conducator, i-a dat 11 metri, doar din steag. A ridicat si apoi si fugea catre careu. Ei n-au nicio treaba, cine-i tine e partas cu ei."



Foto: Intact Images

VIDEO! Lucian Bute ramane campion mondial!... Gaz Metan Medias - FC Vaslui 1-1 \ Moldovenii raman in spatele Stelei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x